Caută
  • Mobier

Afla 4 motive pentru care fiecare calorifer ar trebui sa fie acoperit de o masca

Actualizată în: 15 dec. 2020

  1. Sunt mai sigure pentru copii: un calorifer prezinta un risc de arsura pentru un copil atunci cand nu este supravegheat, deoarece unele dintre ele devin foarte firebinti. Din acest motiv, multi parinti decid sa puna o masca pentru acestea, ca sa fie siguri ca vor evita incidente neplacute.

  2. Decor: Sa fim sincer, caloriferele nu sunt mereu frumoase. Nu toata lumea isi permite sa achizitioneze unele mai atractive. Astfel, msatile de lemn pot fi o varianta mai estetica si ieftina in rezolvarea acestei probleme. De asemenea, ele pot fi personalizate in asa fel incat sa creeze o camera cu un design ai sofisticat.

  3. Pot fi utilizate ca un spatiu aditional de depozitare sau de decor: mastile de calorifer nu sunt eficiente doar in ascunderea unui calorifer, insa sunt bune si pe post de raft.

  4. Pot reduce din sunetele provocate de calorifer: instalatiile de incalzire scot adesea mici suete care pot fi ameliorate cu ajutorul unei masti de calorifer.

Daca centrala dumneavoastra face sunete neobisnuite, va recomandam sa contactati persoane autorizate in acest sens, si sa va asigurati ca totul este in ordine.


Vezi aici oferta noastra.23 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate