Caută
  • Mobier

Cea mai buna masca de calorifer pentru casa ta

Actualizată în: 13 dec. 2020

Cu toate ca nu pare achizitie spectaculoasa pe care o poti face, adaugarea unui grilaj caloriferului poate provoca o adevarata transformare asupra camerei. In plus, deoarece majoritatea costa sub 1000 de lei, veti avea parte de o adevarata schimbare la un pret redus.

Acestea nu doar ca adauga un plus de eleganta locuintei, prin acoperirea caloriferului, insa ofera si mai mult spatiu pentru depozitare, fara a fi nevoie spargerea peretilor. Aceasta zona de depozitare poate fi utila atat pe un hol, deoarece iti poti depozita cheile la indemana, cat si in sufragerie, unde vei adauga un plus de culoare si unde poti aseza obiecte precum rame foto, oglinzi, sau vaze cu flori.

Sunt disponibile destul de multe modele, incepand de la cele cu model traditional pana la cele moderne cu finisaje fine si culori electrizante. Multe dintre ele va ofera posibilitatea de a le personaliza dupa bunul plac, decorandu-l dumneavoastra cum doriti in functie de design-ul zonei in care va fi plasat. Pretul nostru variaza in functie de dorinta dumneavoastra.

Cele de culoare gri sunt o optiune de lunga durata, care nu se va demoda niciodata. Aceasta culoare neutra este potrivita pentru orice tip de decor si sunt valabile in diferita marimi si nuante. De asemenea, puteti sa luati in calcul si varianta de a achizitiona unul nefinisat, pentru a va creea propriul model, in functie de propriul plac, in asa fel incat sa se potriveasca personalitatii casei.

Pentru sufragerie sau spatiile mai mari, unde este probabil sa aveti si un calorifer de dimensiuni mai mari, o masca de calorifer va avea un impact mai mare si va va asigura si un spatiu mai mare de depozitare pe care il puteti decora cum doriti. Daca aveti un calorifer care nu are dimensiunile standard, nu e nevoie sa va ingrijorati, deoarece toate modele noastre sunt 100% customizabile.

Pentru incaperile mai mici, precum baile, sau daca aveti o casa de dimensiuni mai mici, exista o gama variata si pentru mastile de dimensiuni mici. De asemenea, incorporarea acestora in designul casei va adauga un loc in plus pentru depozitare.

Daca nu iti place faptul ca exista acel spatiu nefolosit de deasupra caloriferului, dar nu doriti sa achizitionati o intreaga masca, exista si alta optiune: instalarea unei polite deasupra caloriferului. Pentru casele minimaliste si cu spatiu redus, aceasta ar reprezenta cea mai buna varianta. Puteti sa va instalati atat o polita/raft standard, cat si una care sa confere o mai mare sustinere si stabilitate, in functie de nevoile dumneavoastra.


102 afișări0 comentarii