Handshake

Modalitatile de plata

Ce trebuie sa stii despre modalitatile  si etapele platii

Ati gasit ceva pe gustul dumnevoastra in catalogul nostru si v-ati decis sa cumparati. Acum probabil va intrebati cum procedam in continuare. Ei bine, deoarece produsele noastre sunt 100% realizate pe comanda, vom avea nevoie de un avans de minim 40% din valoare comenzii pentru a ne apuca de treaba. Aceasta plata poate fi efectuata in urmatoarele moduri:

  • Via virament bancar in contul nostru deschis la ING Bank. Detaliile complete impreuna cu factura pentru avansul pe care il veti achita le veti primi pe email dupa ce plasati comanda. Transferul se poate face direct in aplicatia de HomeBank sau din Revolut.

  • Via link de plata care va generat de noi si vi se va transmite tot in mail ul cu oferta finala. 

Puteti alege oricare dintre cele 2 variante prezentate mai sus.

 Indata ce plata a fost efectuata si avem dovada platii, ne vom apuca cu drag sa lucram la masca dumneavoastra de calorifer. Puteti achita restul de plata oricand prin virament bancar in contul mai sus mentionat. In caz contrar, restul de plata va fi achitat sub format ramburs, in momentul primirii comenzii de la curier.

Mentiune speciala: In procedura standard, dumneavoastra sunteti responsabil de masuratorile initiale si de montarea produsului. Pentru a va ajuta cu aceste lucruri am create 2 ghiduri complete despre cum sa luati masuratorile intr-un mod precis si despre cum puteti monta o masca de calorifer primita de la noi. In cazul in care doriti sa ne ocupam noi de aceste 2 aspecte(masuratori si livrare + montare), se aplica o taxa extra de 250 de lei, pe care o veti achita in momentul in care am efectuat masuratorile.

Spor la cumparaturi!