Intrebari frecvente

Trecem in revista cele mai comune intrebari si raspunsurile lor. In cazul in care aveti o alta intrebare, va rugam sa ne contactati oricand.

Mastile se afla in stoc sau sunt facute la comanda?

Indiferent de materialul ales, fie Lemn masiv fie MDF infoliat, masca de calorifer aleasa de dumneavoastra va fi creata de la 0, exact pe dimensiunile pe care dumneavoastra ni le oferiti, astfel incat aceasta sa se potriveasca perfect in casa dumneavoastra.

Pot sa efectuez masuratorile singur?

Cu siguranta! Este mult mai usor decat credeti. Am realizam un ghid video care este insotit de explicatii scrise complete prin care puteti efectua masuratorile singur, fara sa pierdeti multa vreme. In acest fel, putem sa va oferim un pret mai bun deoarece echipa noastra nu va mai trebui sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua masuratorile. Masuratorile vor trebui introduse intr-un formular special in panoul de comanda, iar pe baza acestora vi se va oferi o cotatie de pret. Va rugam ca pe langa aceste masuratori sa ne trimiteti folosind formularul din panoul de comanda si o poza care sa contina caloriferul pentru care doriti sa proiectam masa. Vom incerca sa identificam eventuale dificultati si sa prevenim posibile probleme in legatura cu amplasarea

Ce fac daca nu vreau sa nu pot sa efectuez singur masuratorile?

Nu este niciun fel de problema. Putem sa ne ocupam noi de acest lucru si sa asiguram si livrarea si montarea mastilor de calorifer alese de dumneavoastra. Totusi, va trebui sa achitati o taxa suplimentara de 250 de lei.